6977176037,6973670260 Λιτόχωρο, Πιερίας antikesp@gmail.com
 
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΙΣΚΟΣ
Παλαιοπωλείο & Μοναστηριακά Τραπέζια Λιτόχωρο Πιερίας
 
     
  Για περισσότερα από 25 χρόνια, το παλαιοπωλείο μας “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΙΣΚΟΣ” το οποίο βρίσκεται στο Λιτόχωρο Πιερίας, είναι καθημερινά δίπλα σας, προσφέροντάς σας μεγάλη ποικιλία από μοναδικές αντίκες ενώ μπορεί να αναλάβει και την κατασκευή χειροποίητων μοναστηριακών τραπεζιών.

Κάθε αντικείμενο που θα βρείτε στο παλαιοπωλείου μας έχει επιλεγεί με προσοχή και αγάπη για την αυθεντικότητα και την παράδοση. Από παλιά έπιπλα μέχρι αντίκες, γλυπτά και έργα τέχνης, κάθε αντικείμενο είναι μια απόδειξη του παρελθόντος που μπορεί να κάνει ξεχωριστό κάθε χώρο.
 
     
 
 
 
 
     
  ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ
με τέχνη & μεράκι
 
  μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή μοναστηριακών τραπεζιών, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, στις διαστάσεις, στο στυλ αλλά και με την μασίφ ξυλεία της επιλογής σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά μοναστηριακά τραπέζια για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Όλα τα μοναστηριακά τραπέζια που δημιουργούμε, είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας, ενώ έχουμε την δυνατότητα αποστολής τους σε όλη την Ελλάδα.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΤΟ ΑΝΕΤΟ & ΚΟΜΨΟ
παλαιοπωλείο μας
μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοναδικά παλαιά αντικείμενα και αντίκες, από την Γαλλία, την Αίγυπτο αλλά και από όλο τον κόσμο, αλλά και από κάθε εποχή.
 
 

 


 

 
     
  Παράλληλα, εάν έχετε παλαιά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε, μπορείτε να τα φέρετε στο παλαιοπωλείο μας και αφού τα εκτιμήσουμε να προβούμε στην άμεση αγορά τους, τοις μετρητοίς.  
     
     
  Είτε είστε συλλέκτης παλαιών αντικειμένων είτε απλώς αναζητάτε ένα μοναδικό κομμάτι για τον χώρο σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας στο Λιτόχωρο Πιερίας και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που αναζητάτε.  
     
     
  Στόχος μας είναι στο παλαιοπωλείο μας να μπορείτε να βρείτε πάντα μοναδικές αντίκες και παλαιά αντικείμενα αλλά και η δημιουργία ξεχωριστών χειροποίητων μοναστηριακών τραπεζιών, υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.   
     
 
 
 
 
 
     
 
 
επισκεφτείτε
σήμερα το παλαιοπωλείο μας και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.